söndag 8 augusti 2010

Semester dag 2

Gick upp kl. 05:57, något senare än igår men fortfarande alldeles för tidigt när man har semester och det dessutom är söndag. När går kroppen över i Semester-mode?

Dagens frukost blev resterna av gårdagens smörgåstårta, mums mums



Packade in allt i bilen och var på rull mot Varberg kl. 08:32 och var framme kl. 15:03. Fick köa 40min fört att kvittera ut nycklarna. Är det verkligen genomtänkt att all incheckning till stugorna ska ske på söndagar från 15:00 när dom vet att majoriteten dyker upp vid den tiden? Detta kaos borde på ett enkelt sätt kunna undvikas genom t.ex olika incheckningtider för olika stugtyper m.m.



Packade in allt i den lilla mysiga stugan på 10mkvm, ca 100m från havet och gick till poolen och simmade en stund. Poolen utseende kan beskrivas som en slarvig avlång blomma uppifrån sett med 30m som längsta möjliga simdistans.


Efter simningen blev det middag, pizza och öl dagen till ära, kittlade störtskönt i kistan.









Gick sedan till affären och köpte fikabröd, godis och glass. Det gäller att passa på innan kak- och godislöftet startar.







Dagens tema: Give me some chocolate and no one gets hurt...

Om 11 dagar åker jag till Island för att leka turist och springa en halvmara. Ni som varit där förut, vad får jag inte åka hem och ha missat? Tacksam för alla tips, gärna lite udda saker.


14 dagar kvar till Godis- och kaklöfte som startar den 23/8, sympatisörer sökes som vill vara med. 12 deltagare är anmälda hittills. Presenterar deltagare och regelverk på hemsidan http://www.krutgubben.net/Godis.htm


Det är nu 714 dagar kvar till jag fyller 50år


Over & out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar