fredag 3 september 2010

Reykjavik dag 8 - Hemresan

Vaknade kl. 06:16, hade tänkt springa men motivationen saknades, så jag somnade om, gick upp kl. 06:42 istället, käkade frukost bestående av musli, rostat bröd med ost, 2 ägg och melon.

Satt länge med en kopp kaffe och funderade, bestämde mig till slut efter mycket velande att skippa Sala halvIM på lördag, noll motivation och en kropp som inte känns helt återställd efter halvmaran i lördags blev det som fällde avgörandet. Åker nog in på Stockholm triathlon på söndag och hejar på dom jag känner som ska delta.

Nästa tävling blir Stockholm halvmarathon där jag ska göra ett försök att ytterligare förbättra PB på distansen.

Sista dagen i Reykjavik, suck, veckan har gått alldeles för snabbt, kunde inte någon vulkan börjat bråka så vi hade blivit strandade ett tag

Gick ut en sväng på stan med kameran i högsta hugg, här ska dokumenteras, har vi missat något man borde se, nä hittade inget.

Blev hämtade kl. 12:00 och skjutsade till bussterminalen där vi hoppade på flygbussen för transport ut till Keflavik.

Satt på bussen och tänkte bakåt på den gångna veckan och konstaterade att vi är rätt nöjda med allt som vi har hunnit med.

Valsafari, Gullfors, geysir, blue lagoon, vanliga badhus, Tingvalla, Halvmarathon,festivaler, Eyjafjallajökull, hyrbilsdag, stadsvandring m.m.

Bland det roligaste har varit baksidan på vårt hotell, Christiania som vi kallar det. Vi brukar glo från vårt fönster, massa ungdomar som gör grafitti och discjockar från plåttak. Heavy.

Avsaknaden av kommersiella snabbmatskedjor var helt underbar, stå på Er Island, släpp inte in dem.

Flyget är något försenat men räknar med att landa på Svensk mark runt kl. 22:00.

Kiss my ash som dom säger på Island

Over & out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar