lördag 24 juli 2010

Dag 15 av 32 på fokus Järnmannen

Fastnade framför fotbollen igår, vilken match, ful men väldigt spännande, båda lagen bjöd verkligen upp till kamp. Spanien vann välförtjänt VIVA ESPANA

Blev påmind om ytterligare en nybörjartabbe precis när jag skulle gå och lägga mig och kände att hela nacken var avskavd, hade glömt att smörja in nacken med Vaselin innan Vansbrosimningen, då jag på träning inte haft några sådana problem. Skillnaden när man simmar bland mycket folk är att det blir en del s.k. Tarzansim för att kunna lokalisera sig och därmed också skav i nacken. Så alla Ni som ska tävlingssimma GLÖM INTE Vaselinet.

Vakande 05:01, snozade klockan i 10 min innan jag sömndrucken raglade upp, lyckades komma ihåg att raka mig (verkar som att senildemensen inte är påslagen varje dag). Statoilade en macka med kalkon och pepparmajonnäs och en kopp kaffe. Kaffet drack jag i bilen på väg in. Lyckades givetvis hälla halva koppen över mina nytvättade VITA favoritkläder, hm kanske måste jag köpa ett eget lyckoklöver.

Tog Volvon till SATS Stadshagen, framme 06:04, låst va fan har dom sommartider tänkte jag. Hittade en skylt där det stod att dom skulle öppna 06:00, så jag ryckte lite i dörren och fram kom en kille som om möjligt var ännu mer sömndrucken än jag. Svidade om till löparkläder och kickstartade veckan med en snabb mil runt Kungsholmen.

Både Rålambshovsparken och Smedsundsbadet såg ut som slagfält, fåglarna hade dragit ut och pickat hål på varenda påse sopor som fanns att tillgå. Det är 2010 och vi har fortfarande inte hittat ett sätt att förvara sopor som gör dem oåtkomliga för fåglar, helt sanslöst. Politikerna vill skapa en lag som ska straffa dem som skräpar ner när det istället borde vara dom som straffas för att dom inte löst problemet med att göra soporna oåtkomliga för fåglar och andra djur. Så nu har man gett sig in i den debatten också, Vad tycker Ni kära läsare?

Kom till jobbet och åt min Statoilade macka som sköljdes ner med min dagliga Berocca.

Jobbade på som tusen och helt plötsligt var det dags att åka hem, jag jobbar ju bara halvdagar denna vecka. Jag, åkte förbi affären på hemvägen och fick ett infall att jag var sugen på köttbullar med potatissallad så sagt och gjort. Ni som känner mig vet att jag brukar vara kräsen när det gäller vad jag stoppar i mig. Sista tiden har jag varit mindre kräsen som Ni säkert märkt på bloggen. Mitt primära syfte just nu enbart är att försöka lösa energibalansen i kroppen så jag orkar träna och då är inte alltid nyttig mat det snabbaste och bästa. Jag har lovat mig själv att så fort tävlingssäsongen är över ska jag gå tillbaks till mitt vanliga kräsna jag igen.

Slöade en stund i vilstolen när det plötsligt började regna, var kom det ifrån, SMHI när ska Ni börja ha rätt, för djävligt att man ska behöva kolla Norska väderleksrapporten för att veta vad det ska bli för väder i Sverige. I och för sig kommer den mesta nederbörden från det hållet som dom är så att säga förvarnade.

Stack och simmade en stund med mr. Hulk Hoogan, dvs PEÅ, jäklar var vass han är på simning, risk att jag förlorar mer än en kvart på honom i Kalmar. I och för sig så tar det då bara lite längre tid innan jag springer om honom, vilket blir jobbigast får honom som måste kolla sig bakom ryggen hela tiden

Middagen blev en repris på förra veckan, spagetti med matig köttfärssås á la Jocke, mumma. Tog en kaffe på maten och sedan bar det iväg till stan för att träffa lite kollegor.

Hittade det här citatet hos en träningskompis, ”Vi människor är som viner. Med åren blir de dåliga surare och de goda bara bättre och bättre...”, då jag anser mig vara god så förklarar det varför mina resultat bara blir bättre och bättre, eller hur

Ni som har egna bloggar och hemsidor, hör av Er så kan vi länka till varandra.

Dag 15 av 32 på fokus Järnmannen avklarad, nu bara 18 dagar kvar.

Dagen tema: Varför finns det inte fågelsäkra papperskorgar i alla våra parker.



Behöver Er hjälp med att definiera vältränad, de förslag som inkommer samlas på denna sida http://www.krutgubben.net/definitioner.htm

Over & out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar