lördag 24 juli 2010

Dag 7 av 32 på fokus Järnmannen

Gick upp vid 07:00, käkade 2 ostmackor som sköljdes ner med kaffe och började sedan förbereda denna träningsdag med tema triathlon.

Kl. 09:30 Triathlon del 1, Simning Rösjön med Stina. Simmade runt ön och var ute ca 30min.

Kl. 10:30 Triathlon del 2, cykling, tempocykling omkring Angarn stod på schemat. Så vi åkte till Angarns K:a, lastade ur cykeln och såg till min förtvivlan en bula på bakdäcket. Plockade isär däcket och kollade slangen, inget fel på den felet satt på däcket, skit också, idag när det äntligen skulle köras tempo så det stod härliga till. Då bilen nu befann sig på Roslagsstoppet var det bara att cykla dit och hoppas på att däcket inte skulle krängas av eller att det skulle bli punktering.

Tröstade mig med en 150 grams hamburgare på Roslagsstoppet, åkte hem och började ladda inför del 3. Blandade ihop en milkshake med grädde och banan som jag svepte och sedan var det bara att ta på löparkläderna och ge sig ut.

Kl. 15:00 Triathlon del 3, löpning, 30 grader i skuggan vilket inte idealiska förhållanden men vem vet det kanske är lika varmt i Kalmar. Fyllde Camelbaken med 2,5l vatten, vätskebrist skulle jag inte råka ut för idag igen i alla fall.



Sprang längs med Norrviken fram till Brandstationen och vek sedan upp mot Järvafältet, sprang på stigar och grusvägar fram till Sollentuna Golfbana där jag vek ner mot Norrviken strand igen. Fick ihop 2 mil med ett hyfsat tempo, dom extra 3kg på ryggen kändes och löpsteget påverkades från och till. Glömde tejpa bröstvårtorna och dagens väder med rejäl värme och blåst genererar garanterat skav, så det var bara att ta av sig tröjan och springa med bar överkropp, vilket nybörjarmisstag, ha ha.

Dag 7 av 32 på fokus Järnmannen avklarad, nu bara 26 dagar kvar.

Dagens tema, Det blir inte alltid som man tänkt sig

Behöver Er hjälp med att definiera vältränad, de förslag som inkommer samlas på denna sida http://www.krutgubben.net/definitioner.htm

Over & out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar